James Cameron koronavírusos, biztosan nem lesz ott az Avatar 2 hollywoodi premierjén

James Cameron nem vesz részt az Avatar: A víz útja című várva várt folytatásának hétfő esti premierjén Los Angelesben, miután elkapta a COVID-19 vírust - tudta meg a Variety.

Cameron tünetmentes és jól érzi magát - mondták bennfentesek. Továbbra is részt vesz a film reklámozásában, bár csak a digitális térben.

A Hollywood and Highland komplexumba hétfő este beözönlő iparági szereplőknek és szerencsés rajongóknak be kell érniük a film sztárszereplőivel, akik között ott van Kate WinsletZoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Edie Falco és Jemaine Clement.

Cameron egyébként részt vett a film múlt heti londoni világpremierjén. Legújabb filmje most pénteken kerül a mozikba, és úgy tűnik, hogy a forgalmazó Disney számára nagy durranással zárja az évet. A jelentések szerint a nyitóhétvége bevételét legalább 150 millió dollárra becsülik. A film Kínában is bemutatásra került, ami tovább növeli a nyereségesség esélyeit.

A filmet a korai médiavetítéseken elragadtatással fogadták, olyan szuperlatívuszokkal illették, mint "fenomenális", "lélegzetelállító" és "epikus".

A folytatás több mint egy évtizeddel az előd eseményei után játszódik, és "a Sully család (Jake, Neytiri és a gyerekeik) történetét meséli el, a nehézségeket, amelyek követik őket, az áldozatokat amiket meghoznak egymás biztonságáért, a csatákat, amelyeket az életben maradásért vívnak, és a tragédiákat, amelyeket átélnek" - olvasható a szinopszisban.

Nem Cameron volt az egyetlen nagyhatalmú szereplő, akit a szakma hétfőn várt. A premier várhatóan Bob Iger, a visszatérő hős első nyilvános szereplése is lesz, akit november végén visszahelyeztek a Disney vezérigazgatói székébe.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»