Jamie Lee Curtis a világ szeme láttára csókolta szájon Michelle Yeoh-t (videó)

Michelle Yeoh és Jamie Lee Curtis szenvedélyes pillanatot osztott meg az idei Screen Actors Guild Awards díjátadón.

A két színésznő legutóbb a Minden. Mindenhol. Mindenkor filmben szerepeltek együtt, amelyért Curtis elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, abban a pillanatban pedig ahogy elhangzott a színésznő neve, egy szenvedélyes csókot nyomott filmes partnere, Yeoh ajkaira.

Úgy tűnik viszont, hogy ez a csók igencsak szerencsésnek volt mondható, hiszen Yeoh elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat. “Azt a jegygyűrűt viselem, amivel apám kérte meg anyám kezét, egyébként gyűlölték egymást, de a nővérem, Kelly és én szeretetből születtünk, apám magyar, anyám dán származású volt, és semmijük sem volt, de hatalmas sztárok lettek ebben az iparágban, amit annyira szerettek" - mondta Curtis a beszédében.

“A szüleim színészek voltak, én pedig egy színészhez mentem feleségül. Imádom a színészetet, imádom a munkát, amit csinálunk, imádok egy stáb tagja lenni, amit együtt alkotunk. Ez egy gyönyörű szakma” - tette hozzá Curtis.

A színésznő egyébként azt is elmondta, hogy voltaképpen maga Yeoh volt az oka annak, hogy elvállalta a szerepet: “Rick Kurtzman felhívott, és azt mondta, hogy készül ez a film, és hogy Michelle Yeoh lesz a főszereplő. Én pedig azt mondtam, hogy ‘Naná, hogy elvállalom.’”

A Minden. Mindenhol. Mindenkor egyébként tarolt a díjátadón, hiszen négy kategóriában is nyert.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Borzalmas fenyegetés készül eltörölni az összes, létező univerzumot. Látszólag semmi remény arra, hogy bárki is megmeneküljön, de talán még nincs minden veszve. A létet... több»