Január a Disney+-on: Ezeket a filmeket és sorozatokat ne hagyd ki az év első hónapjában!

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a Star, valamint az exkluzív Disney+ originals (saját gyártású) sorozatok és filmek streaming felülete. Rengeteg izgalmas dolog vár rád az új évben a Disney+-on: vadonatúj saját gyártású sorozatok a valós eseményeken alapuló botrányos bűncselekményektől (Isten hozott a Chippendalesben) a vígjátékokig (A rendkívüli).

A rendkívüli

Üdv egy olyan világban, ahol 18 éves kora felett mindenki szupererőt kap. Mindenki, kivéve a 25 éves Jent, aki emiatt kívülállónak érzi magát. Szerencsére Jen lakótársai, Carrie, Kash és egy titokzatos kóbor macska nem hagyják őt önsajnálatba süllyedni. Egy nagy és zavaros világban sodródva, és mindössze némi reménnyel és óriási kétségbeeséssel felvértezve Jen nekivág, hogy megtalálja a lehetséges szuperképességét. De közben talán rájön, hogy mekkora örömöt adhat simán csak okésnak lenni.

akció | kaland | vígjáték

Jen egy fiatal, öntudatos nő, aki egy olyan világban él, ahol mindenkinek van szuperképessége, kivéve őt. több»

Isten hozott a Chippendalesben

A szerteágazó valós bűnügyi saga, az Isten hozott a Chippendalesben Somen „Steve” Banerjee, egy indiai bevándorló botrányos történetét meséli el, aki valószínűtlen módon a világ legnagyobb férfisztriptíz-birodalmát hozta létre – és nem hagyta, hogy bármi is az útjába álljon.

dráma | életrajzi

Somen "Steve" Banerjee, egy indiai-amerikai vállalkozó eredettörténete, aki elindította a Chippendales nevű sztriptíztáncos társulatot. több»

Ha ezek a falak énekleni tudnának

Az Abbey Road Studios több mint 90 éve a zeneipar egyik középpontja. A személyes hangvételű filmben Mary McCartney kalauzolja végig a nézőket kilenc évtized történelmén, hogy bemutassa azt a varázslatos kreativitást, ami az Abbey Roadot a világ egyik leghíresebb és legnagyobb múltú stúdiójává tette. A „Ha ezek a falak énekelni tudnának” feltárja az Abbey Road stúdióban született művek sokszínű, zseniális, a komolyzenétől a popig, a filmzenétől a hiphopig terjedő világát.

dokumentum | életrajzi

Az Abbey Road stúdió eddig elmondatlan története, sztárinterjúk segítségével, valamint a stúdió helyiségeinek feltárásával. több»

Koalaember

A Koalaember középpontjában a középkorú apuka, Kevin, és az ő címadó titkos személyisége áll, akinek egyetlen szuperképessége a szabályok betartása és a Dapto városi piti bűnök felszámolása iránti, lángoló szenvedélye. Bár olyannak tűnhet, mint bármelyik másik ausztrál külváros, a gonosz természetfeletti és ember alkotta erők lesben állnak, hogy lecsapjanak a gyanútlan daptoniakra. A Koalaember készenlétben áll, hogy rendet tegyen szülővárosában, és gyakran belekeveri frusztrált családját is a kalandokba. Bármit megtesz, hogy legyőzze a gonosz lángelméket, a természetfeletti rémségeket, vagy ami még rosszabb: azokat a bunkókat, akik nem teszik ki a kukát az arra kijelölt napon…

68 Koalaember  (2023)

akció | animáció | kaland

Egy családapát követhetünk nyomon, aki nem is olyan titkos identitással él, mint a címszereplő hős, akinek égő szenvedélye a kisstílű bűnözés felszámolása. több»

Kis démon

Tizenhárom évvel azután, hogy teherbe ejtette a Sátán, a nemtörődöm édesanya és az Antikrisztus lánya megpróbálnak hétköznapi életet élni Delaware-ben. Folyamatosan szörnyű erők hátráltatják őket, maga a Sátán is, aki felügyeletet óhajt gyakorolni a lánya lelke felett.

68 Koalaember  (2023)

akció | animáció | kaland

Egy családapát követhetünk nyomon, aki nem is olyan titkos identitással él, mint a címszereplő hős, akinek égő szenvedélye a kisstílű bűnözés felszámolása. több»

Amszterdam

Az elismert filmrendező, David O. Russell „Amszterdam” című filmje egy valós történéseken alapuló krimi három közeli barátról, akik az amerikai történelem egyik legmegrázóbb titkos összeesküvésének középpontjában találják magukat. A valóságot és a fikciót ügyesen ötvöző filmben szerepel Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, valamint Rami Malek és Robert De Niro.

64 Amszterdam  (2022)

dráma | szatíra | történelmi

A 30-as években játszódó film három barátot követ, akik szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak, majd maguk is gyanúsítottakká válnak. Saját kezükbe veszik sorsukat, leleplezik az... több»

Tudtad?

NatGeo: január 13-tól a következő National Geographic dokumentumfilmek lesznek elérhetők a felületen:

A Zöldsapkások: Az afgán misszió: egy mély, személyes beszámoló Amerika 20 évig tartó afganisztáni háborújának végéről, egyesült államokbeliek és afgánok szemszögéből egyaránt. A dokumentumfilm élénk háborús képsorokat tartalmaz, erre érzékeny nézők számára nem ajánlott. Ellenállók: magával ragadó betekintést nyújt az őslakos uru-eu-wau-wau törzs küzdelmébe a farmerek és illegális gazdálkodók pusztító erdőirtása ellen a brazil esőerdőkben. A film lenyűgöző képekkel viszi el a közönséget az uru-eu-wau-wau néphez és korábban nem látott módon mutatja be azokat, akik illegálisan égetik le és foglalják el a védett őslakosföldeket. A Zászlókészítés - a személyes ügy: betekintést enged az ország legnagyobb, amerikai zászlókat és zászlórudakat előállító gyárába. Az itt dolgozó menekültek és emigránsok mindent kockára tettek, hogy Amerikába jöjjenek, és a közép-nyugati kollégáikkal együttműködve évi ötmillió amerikai zászlót készítenek. Star Wars: A rajongók kedvenc sorozata új évaddal tér vissza január 4-én! A nagysikerű Star Wars: A Rossz Osztag 2. évad a 99-es Klónerő elit és kísérleti katonáit követi nyomon, miközben egy rohamosan változó galaxisban kell megtalálják az útjukat a Köztársaság bukása után. A rajongók le lesznek nyűgözve ebben az akciódús évadban, ahogy hőseink vakmerő küldetéseket teljesítenek, útközben pedig régi és új barátokkal, illetve ellenségekkel egyaránt találkoznak.
FEEL-GOOD SOROZATOK JANUÁRBAN Betekeredve 2

Január 6-tól elérhető

Gina Yei

Január 11-től elérhető

SZINTÉN JANUÁRBAN ÉRKEZIK A DISNEY+-RA

Hullámok hátán

Január 11-től elérhető