Jason Momoa meglepő állítása: Aquaman mégis a része marad a DC új filmes univerzumának?

Jason Momoa egészen biztos abban, hogy nem az Aquaman folytatásában lesz az utolsó “jelenése” a DC filmes univerzumában.

Most, hogy James Gunn és Peter Safran vezeti a DC stúdiót, sokakban felmerült a kérdés, hogy Momoa karaktere is ugyanolyan sorsra jut-e majd, mint Henry Cavill Supermanje. A tervek szerint Superman története a Superman: Legacy produkcióval folytatódik majd, amely a karakter fiatalkorára fókuszál majd.

“Abszolút úgy gondolom, hogy Aquaman részt fog venni a DCEU-ban” - nyilatkozta Moma a Total Film magazinnak. "Ez van, tesó - Aquaman a legnagyobb! Persze emellett remélem, hogy az emberek izgatottan várják az új filmet. Jó móka lesz. Van néhány igazán vicces dolog Patrick Wilsonnal. Imádom őt. Nagyon jól éreztük magunkat a közös munka során. Mintha csak testvérek lennénk” - tette hozzá a színész.

Momoa a Sundance Filmfesztiválon megerősítette a Variety-nek, hogy nem sokkal azután találkozott Gunnnal és Safrannal, hogy tavaly év végén átvették a DC Studios-t, ezzel kapcsolatban pedig fel is merült néhány híresztelés, hogy a színész a jövőben Lobót alakítaná, noha mindez továbbra sem került hivatalosan megerősítésre.

Az Aquaman 2 idén decemberben kerül a mozikba.

75 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»