Jason Statham az első meleg akcióhős szerepében, megszólalt a rendező

Érdekes elméletet osztott meg Louis Leterrier, A szállító első két felvonásának rendezője a film főhősével kapcsolatban.

Los Angeles Timesnak adott interjújában a rendező azt mondta, hogy egyszerűen azért hozott létre egy finom meleg “vonást” a filmben, mert azt egész egyszerűen “megtehette”. “Frank Martin magányos férfi, aki kerüli a nők társaságát” - jegyezte meg a rendező.

“Nagyon féltem attól, hogy egy Steven Seagal-filmet csinálok, ami mindig nagyon sablonos. Ha megnézed a filmet, és tudod, hogy ő meleg, sokkal szórakoztatóbb lesz. Ez annyira nagyszerű - az első meleg akcióhős!” - mondta Leterrier.

A rendező ezt az állítását azzal a jelenettel próbálta meg alátámasztani, amely a második részben látható, és amelyben Frank Martin mélyen elutasítja Amber Valletta által alakított karakter intim közeledését.

Jason Statham egyébként visszautasította a rendező állításait. “Ez csak Lou-Lou, aki megpróbál vicces lenni” - jegyezte meg korábban a színész egy interjúban. A harmadik részben viszont Martin szexuális orientációja egyértelművé válik.

A film 2008-as megjelenésekor a Los Angeles Times ismét megszólaltatta Louis Leterrier-t, hogy mit gondol Olivier Megaton “új” elképzeléseiről a karaktert illetően, amelyhez a rendező csupán annyi megjegyzést fűzött, hogy a film még így is nagyon szórakoztató.

akció | krimi | thriller

Frank Martin (Jason Statham) nem ismer lehetetlent, ha valamit el kell szállítani, ráadásul nem kérdez semmit, nem érdekli a csomag tartalma. De vajon mit csinál Frank, ha a... több»