FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseinknek: picurkadandelion1983Rikuc. Köszönjük, hogy ezúttal is velünk tartottatok!

Jövő héten debütál a mozikban a Ruby Gillman, tinikráken, melyet a családoddal most premier előtt nézhetsz meg. 

Csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 3 darab 4 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

A szívhez szóló történet egy félénk tinédzserről szól, aki legendás tengeri krákenek családjának tagja. Ruby eleinte nem is sejti, mekkora dolgokra hivatott, holott a suliban úgy érzi, senki nem veszi észre. Fülig belezúg egy srácba, akit matekból korrepetál, azonban úgy tűnik, az érzés nem kölcsönös. Ráadásul aggódó édesanyja is rövid pórázon tartja. Amikor azonban megszegi a szabályt, kénytelen rádöbbenni, hogy ő a trón örököse.

Ha Te is szeretnél ott lenni a premier előtti vetítésen, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a szerda déli (június 21., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2023. június 28-án (szerda) 18:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

akció | animáció | kaland

Egy akció-vígjáték egy félénk tinédzserről, aki felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjához tartozik, és hogy az óceánok mélyén nagyobb kaland... több»