Az elsők között szeretnéd látni az év legzúzósabbnak ígérkező akciófilmjét a zsáner egyik legnagyobb ikonjától, Michael Baytől? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5 darab 2 főre szóló mozijegy egyike a Jake Gyllenhaal és Yahya Abdul-Mateen II főszereplésével készült Rohammentő premier előtti vetítésére!

Április 7-től országszerte a mozikban a Rohammentő, melyet most premier előtt nézhetsz meg a partnereddel.

A történet Los Angelesben játszódik, főhőse, Will Sharp (Abud-Mateen II), akinek nagyon gyosran pénzre van szüksége, ugyanis máskülönben képtelen fedezni a feleségi kórházi számláit. Csak egyetlen embertől tud segítséget kérni, holott tudja, hogy ő a legkevésbé alkalmas ebben a helyzetben: kénytelen felkeresni fogadott öccsét (Gyllenhaal), aki megélhetési bűnözőként tengeti az életét. A páros Los Angeles történetének legnagyobb bankrablását tervezi, melynek óriási a tétje.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzésünkhöz (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a péntek déli (április 1., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor április 5-én (kedden) 19:00 órai kezdettel. Figyelem, a film 18-as korhatár besorolású.

71 Rohammentő  (2022)

akció | dráma | krimi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Három élet örökre megváltozik egy nap Los Angeles utcáin. Will Sharpnak sürgősen pénzt kell szereznie valahonnét, hogy fedezni tudja felesége kórházi számláit, végső... több»