A Pólus Mozi és a Mafab.hu jóvoltából most két páros mozijegy keresi a gazdáját James Cameron kultikus filmjének, a A bolygó neve: Halál vetítésére. A sci-fi horror 33 éves évfordulója alkalmából a rendezői változat megtekintése mellett a nyerteseknek az exkluzív kísérőprogramokra is belépést biztosítunk.

Idén 33 éve került a mozikba James Cameron legendás film, az Alien franchise második epizódja, A bolygó neve: Halál. Az évforduló alkalmából a budapesti Pólus Moziban egyetlen alkalommal új a mozivásznon a sci-fi digitálisan felújított rendezői változata, mely előtt az érdeklődők egy werkfotó kiállítást is megtekinthetnek, valamint részt vehetnek az eseményt felvezető beszélgetésen, melynek vendége Csákvári Géza filmkritikus és újságíró.   
Ha Te is szeretnél ott lenni a 2 Oscar-díjas űrhorror exkluzív vetítésén, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

Ki alakítja a film főszerepét?

A: Sigourney Weaver

B: Uma Thurman

C: Michelle Rodriguez

A film cselekménye több évtizeddel A nyolcadik utas: a Halál után veszi fel a fonalat. Miután Ripley magához tér a hibernálásból, rádöbben, hogy az LV 426 nevű bolygót, ahol kis híján életét vesztette, kolonizálta az emberiség. Miután megszakad a kapcsolat a bolygón élőkkel, főhősünk egy csapat katonával ismét a bolygó felé veszi az irányt, azonban ami ott vár rájuk, minden elképzelésüket felülmúlja. A testet öltött halál ezúttal is a sötétből leselkedik rájuk.

A helyes megfejtéseket a [email protected] email címre várjuk május 31. 12:00 óráig. Kérjük, a levél tárgyában tüntessétek fel a következőt: Aliens 33. A vetítésre a budapesti Pólus Moziban kerül sor 2019. június 7-én 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!