2018.09.14   szerző: hp   hozzászólások: 0

Hamarosan a mozikban Erik Poppe díjnyertes filmje, az Utoya, július 22., melynek premier előtti vetítésére a film hazai forgalmazója, a Vertigo Media és a Mafab.hu jóvoltából most két darab páros belépőjegy keresi a gazdáját.

Játssz és NYERJ páros belépőt az Utoya, július 22 premier előtti vetítésére

Megrázó alkotás érkezik a hazai mozikba. A norvég Utoya szigeten 2011. július 22-én megtörtént tömegmészárlást valós időben, vágás nélkül feldolgozó film hatalmas sikert aratott hazájában. A filmet 8 kategóriában jelölték a Haugesundban megrendezett Norvég Nemzetközi Filmfesztiválon, hazájában pedig hetekig vezette a bevételi toplistákat.

Ha nem riadsz vissza a húsba vágó filmélménytől, most premier előtt nézheted meg Erik Poppe alkotását. Ehhez nincs más dolgot, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

Melyik évben játszódnak a filmben feldogozott események?

A: 2010

B: 2011

C: 2015

A megfejtéseket a jatek@mafab.hu email címre várjuk vasárnap (szeptember 16.) éjfélig. Mindenesetre érdemes sietni, ugyanis az első két helyes válaszadó automatikusan megnyeri a páros belépőjegyet.

Sok sikert kívánunk!

77 Utoya, július 22.  (2018)

dráma | thriller

2011 nyarán fiatalok táboroznak egy norvég szigeten, Utoyán, és nem is sejtik, hogy az oslói bombamerénylet után ők lesznek a következő áldozatok. Amikor meghallják az első... több»