Játssz és NYERJ páros mozijegyet a Jégvarázs 2-re!

Csütörtöktől végre a mozikban minden idők legsikeresebb animációs filmjének folytatása, a Jégvarázs 2. A film már meggyőzte az amerikai kritikusokat, most pedig a hazai közönségen a  sor. Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni a produkciót, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából egy páros mozijegy keresi a gazdáját. 

Remek kritikai fogadtatásban részesült a Jégvarázs 2, mely jelenleg is 83 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon. A film első része hatalmas kasszasiker volt világszerte, a 2013-as Jégvarázs 1,3 milliárd dollárt kaszált és 2 Oscar-díjat zsebelt be, így nem meglepő, hogy a folytatást is hatalmas várakozások övezik a nézők részéről, amiről az előzetes jegyeladások is tanúskodnak. 

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. november 20.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

A Jégvarázs 2 csütörtöktől a mozikban!

Sok szerencsét kívánunk!

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

Miért született Elsa mágikus erővel? A válasz, mely az egész királyságra fenyegetést jelent, kísérti Elsát, ezért barátaival, Kristoffal, Olaffal, Svennel és húgával,... több»