Játssz és NYERJ páros mozijegyet A láthatatlan ember premier előtti exkluzív vetítésére!

Te is szeretnéd premier előtt látni a Universal sikervárományos thrillerjét, A láthatatlan embert a zseniális  Elisabeth Moss  főszereplésével? A Mafab.hu és a film forgalmazója, a UIP-Duna közös játékán most 5 darab páros mozijegy keresi a gazdáját a díszbemutatóra!

Igazi ínyencségnek ígérkezik A láthatatlan ember, mely alaposan csavarva az eredeti felálláson ezúttal az áldozat szempontjából meséli el H.G. Wells klasszikus történetét. A csavaros thriller előzetesei hátborzongató hangulatot sejtetnek, és abban biztosak lehetünk, hogy a Leigh Whannell rendezésében készülő film bele fogja szegezni a nézőket a moziszékbe.

Sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, vagy eleve tervezted megnézni a filmet? Akkor itt az egyedülálló alkalom, hogy pároddal ott lehess A láthatatlan ember premier előtti exkluzív díszbemutatóján.

Ehhez nincs más teendőd, mint a játékot meghirdető Facebook-poszthoz kommentelve (IDE KATTINTVA) megírni, hogy kivel néznéd meg a filmet, és automatikusan bekerülsz a vasárnapi (február 23, 00:00 óra) sorsolásba. Egyszerűbb már nem is lehetne!

A láthatatlan ember vetítésére a budapesti Cinema City Allee-ban kerül sor február 26-án 19:00 órától. Sok sikert kívánunk!