A Mafab.hu és a Pólus Mozi jóvoltából 5 darab páros mozijegy keresi gazdáját a Lords of Chaos - A sötétség gyermekei című filmre.

A Lords of Chaos – A sötétség gyermekei minden idők valószínűleg leghírhedtebb zenekara,
a  –  tragikus események után újjáalakult és ma is aktív, sőt magyar taggal is rendelkező – Mayhem történetét dolgozza fel, megdöbbentő, de megtörtént események alapján. A sötét hangulatú, horrorisztikus elemeket sem nélkülöző thriller/dráma olyan, a kilencvenes évek elején nagy sajtóvisszhangot kiváltott botrányok és bűncselekmények hátterét mutatja be, mint a templomgyújtogatások, rongálások és a végül brutális végkifejlethez vezető zenekaron belüli feszültségek. 

A filmet többek között Budapesten is forgatták, és a hírhedt Mayhem zenekar számai mellett a métán híres izlandi zenekar, a Sigur Rós dalai is felcsendülnek. A film rendezője pedig az a Jonas Åkerlund, aki korábban olyan zenekarok videoklippjeit készítette, mint a Rammstein, a Metallica, Jamiroquai, The Rolling Stones, U2 és a Coldplay.

A játékban való részvételért nem kell mást tenni, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre:

Mi a neve a Lords of Chaos-ban szereplő hírhedt zenekar neve?

A: U2

B: Mayhem

C. Rammstein

A megfejtéseket a [email protected] email címére várjuk április 26. éjfélig. A vetítésre május 2-án 20:00 órakor kerül sor a budapesti Pólus moziban.

Sok szerencsét kívánunk!