Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
6
Videók
 
Binya   2020. 04. 09.

legújabb vélemény

Azért nem tért el túlzottan a film a valóságban lezajlott történésektől. Ez egy játékfilm, nem dokumentum film, némi eltérés megengedhető szerintem. Itt a wikis összefoglalóa tagok sorsáról: https://hu.wikipedia.org/wiki/Mayhem

 
BoBamburg   2020. 01. 29.

Na ez kimondottan nagy csalódás volt. Nagyon bírom a true norvég blackmetált, rengeteget olvastam róluk, így igen zavaró volt a sok történethamisítás. Pedig egészen Dead haláláig teljesen jó film, de utána mélyrepülésbe vált. Vargot játszó gyerek hihetetlenül irritált, Euronymous karakterfejlődése pedig igazi hollywoodi bullshit. Egyszer elég volt látni, ha ilyenre vágyom legközelebb inkább előveszem a Until The Light Take Us-t.


 
NGN   2020. 01. 12.

A pokol legmélyebb bugyraiból jöttek

Nyilván sokat lehetne vitázni azon, mennyire autentikusak a filmben történő események, mennyire fedik a valóságot, de a tények azok tények maradnak. A kilencvenes évek elején a norvég black metal színtér szinte izzott, sorra termelte ki a mára legendássá vált bandákat, közöttük is a legismertebbet, a Mayhemet. Az elején még csak szolid együtt zenélés hamarosan átváltott valami teljesen más, elvakult gyűlöletté, ami alapjaiban változtatta meg a műfaj megítélését. A közterületi rongálások templomgyújtogatásokba mentek át, és az emberölés sem rettentette el ama fiatalokat. Mindezt a sátánizmus és az embergyűlölet nevében. A lejtőn elindultak, visszaút már nem volt; azt, hogy a filmben is láth... több»

 
Di Canio   2019. 07. 09.

Nem kitalált történet, kb amit tudni lehet az így történt, egy hibája van, hogy a zene lehetne több azért. Aki nem érti mi ez olvassa el wikipedian a Mayhem történetét.

 
Dada   2019. 05. 03.

Nehéz megemésztenem a látottakat. A sötétség gyermekei egy olyan filmélmény, amit nem biztos, hogy meg akar ismételni az ember, és ez nem azért van, mert rossz lenne a film. Olyan, mint egy csapó ajtó, ami arra a helyre nyílik, ahová egyáltalán nem akarsz bemenni, nem biztos, hogy tudni akarod, mi van ott. A film halálosan nyers és szikár elbeszélési módja pedig csak tetézi ezt az élményt.

 
Maradjunk annyiban, hogy ajánlom mindenkinek, aki e cikk elolvasása után még mindig érez magában lelkesedést a megtekintésre. több»
 
Minden hibája ellenére én azért remekül szórakoztam A sötétség gyermekei című filmen. Nem tudom, hogy ki lehet amúgy a célközönség, de nekem, egyszeri metalkedvelőnek kimondottan tetszett. Meg hát, most komolyan, hány más filmben csendül fel igazi norvég black metal? Na ugye. több»
 
Elsősorban nem is a gusztustalanság érzetét keltik ezek a képek, hanem annyira leíró jellegűek, hogy saját bőrünkön érezhetjük, amint épp ránk fröccsen a vér. Mégis beleillenek a film által lefektetett szabályok közé, olyannak kell lenniük, mint az igazi norvég black metálnak: kíméletlennek és földöntúlinak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.