Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
6
Videók
 
Dada   2019. 05. 03.

Nehéz megemésztenem a látottakat. A sötétség gyermekei egy olyan filmélmény, amit nem biztos, hogy meg akar ismételni az ember, és ez nem azért van, mert rossz lenne a film. Olyan, mint egy csapó ajtó, ami arra a helyre nyílik, ahová egyáltalán nem akarsz bemenni, nem biztos, hogy tudni akarod, mi van ott. A film halálosan nyers és szikár elbeszélési módja pedig csak tetézi ezt az élményt.

 
Bernie   2019. 05. 02.

Na, ez a film abszolút brutális, annyira a székbe szegezett, hogy még levegőt is elfelejtettem venni. Nagyon ott van a hangulata, az pedig, hogy vélhetően igaz történeten is alapszik még emlékezetesebbé teszi. Mindenkinek csakis ajánlani tudom.


 
Kiro93   2019. 04. 26.

Te jó ég, fú, hát ez nem volt egy könnyű filmélmény. Kell hozzá gyomor, hogy a film erőszakosságát el lehessen viselni, A sötétség gyeremeki azonban a maga módján meghálálja ezt. Hogy maradandó élmény volt, az egészen biztos, hogy egy kiemelkedő film lenne? Ez már minimum vitatható, viszont egyáltalán nem bántam meg. Nem is tudom, mit mondhatnék el róla, aki nem látta, annak nagyon nehéz visszaadni a hangulatából és úgy általában véve az egészből bármit, így inkább arra bízatnék mindenkit, hogy nézze meg a trailert, és ha lát benne valamit, ami felkelti az érdeklődését, akkor menjen és nézze meg, mert nem fog csalódni.

 
babszem22   2019. 05. 06.

Nagyon durva.

 
Kolci_23   2019. 04. 25.

Az biztos, hogy a Mayhem sztorija bőven rászolgált arra, hogy mozifilm készüljön belőle, és az irány alapvetően nem is volt rossz. Ne legyenek félreértések, a Lords of Chaos egy korrekt film, de nagyon kíváncsi lettem volna, ha egy A-listás rendező A-listást gárdával ment volna neki a megfilmesítésnek. Számomra egész végig volt egy kis B-kategória feelingje, de senkit nem tanácsolnék el tőle, aki kíváncsi erre az egyébként hihetetlen, de igaz sztorira. De annyit azért hozzátennék, nem lesz egy könnyű menet, mert a maga módján hátborzongatóbb, mint sok horror, és amikor ezt mondom, vegyetek komolyan. :)

 
Maradjunk annyiban, hogy ajánlom mindenkinek, aki e cikk elolvasása után még mindig érez magában lelkesedést a megtekintésre. több»
 
Minden hibája ellenére én azért remekül szórakoztam A sötétség gyermekei című filmen. Nem tudom, hogy ki lehet amúgy a célközönség, de nekem, egyszeri metalkedvelőnek kimondottan tetszett. Meg hát, most komolyan, hány más filmben csendül fel igazi norvég black metal? Na ugye. több»
 
Elsősorban nem is a gusztustalanság érzetét keltik ezek a képek, hanem annyira leíró jellegűek, hogy saját bőrünkön érezhetjük, amint épp ránk fröccsen a vér. Mégis beleillenek a film által lefektetett szabályok közé, olyannak kell lenniük, mint az igazi norvég black metálnak: kíméletlennek és földöntúlinak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.