Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A sötétség gyermekei (2018)

Lords of Chaos
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
6
Videók

Galéria (6)

Videók (6)

 
elekm90   2021. 01. 12.

legújabb vélemény a nap véleménye

2
Elszalasztott lehetőség

Nagyon jól, egy őrült fekete komédiaként indult a film. Oystein Aarseth vokalistát keres a zenekarába, hogy egy új műfajt alkosson, és nemzetközi sikerre tegyen szert. A kissé morbid, de annál tehetségesebb Pelle személyében úgy tűnik, meg is találja... teljes kritika»

 
BoBamburg   2020. 01. 29.

1

Na ez kimondottan nagy csalódás volt. Nagyon bírom a true norvég blackmetált, rengeteget olvastam róluk, így igen zavaró volt a sok történethamisítás. Pedig egészen Dead haláláig teljesen jó film, de utána mélyrepülésbe vált. A Vargot játszó gyerek h... több»

 
Kiro93   2019. 07. 30.

1

Te jó ég, fú, hát ez nem volt egy könnyű filmélmény. Kell hozzá gyomor, hogy a film erőszakosságát el lehessen viselni, A sötétség gyeremeki azonban a maga módján meghálálja ezt. Hogy maradandó élmény volt, az egészen biztos, hogy egy kiemelkedő film... több»

 
Dada   2019. 05. 16.

1

Nehéz megemésztenem a látottakat. A sötétség gyermekei egy olyan filmélmény, amit nem biztos, hogy meg akar ismételni az ember, és ez nem azért van, mert rossz lenne a film. Olyan, mint egy csapóajtó, ami arra a helyre nyílik, ahová egyáltalán nem ak... több»

 
Di Canio   2019. 07. 09.

0

Nem kitalált történet, kb. amit tudni lehet, az így történt, egy hibája van, hogy a zene lehetne több azért. Aki nem érti, mi ez, olvassa el Wikipédián a Mayhem történetét.

 
Bernie   2019. 05. 02.

1

Na, ez a film abszolút brutális, annyira a székbe szegezett, hogy még levegőt is elfelejtettem venni. Nagyon ott van a hangulata, az pedig, hogy vélhetően igaz történeten is alapszik még emlékezetesebbé teszi. Mindenkinek csakis ajánlani tudom.

 
Binya   2020. 04. 09.

0

Azért nem tért el túlzottan a film a valóságban lezajlott történésektől. Ez egy játékfilm, nem dokumentum film, némi eltérés megengedhető szerintem. Itt a wikis összefoglalóa tagok sorsáról: https://hu.wikipedia.org/wiki/Mayhem

A film összbevétele 365 353 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Euronymous dohányzik, ellenben a valóságban nem volt dohányos.

(elekm90 )
 
Minden hibája ellenére én azért remekül szórakoztam A sötétség gyermekei című filmen. Nem tudom, hogy ki lehet amúgy a célközönség, de nekem, egyszeri metalkedvelőnek kimondottan tetszett. Meg hát, most komolyan, hány más filmben csendül fel igazi norvég black metal? Na ugye. több»
 
Egy szó, mint száz: igazán egyedi, érdekes és megterhelő film lett a Lords of Chaos, ami több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Érdemes tenni vele egy próbát mindenképpen, mert egy olyan világba kalauzol el minket, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül és ami tényleg a valóság egy lehetséges olvasatát mutatja meg nekünk. több»
 
Maradjunk annyiban, hogy ajánlom mindenkinek, aki e cikk elolvasása után még mindig érez magában lelkesedést a megtekintésre. több»