Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Eksztázis (2018)

Climax
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Sofia Boutella

Videók (2)

 
Syracuse   2019. 11. 02.

legújabb vélemény

0

Aki ismeri Gaspar Noé és a hasonló rendezők munkásságát, az tudja, mire számítson. Igazából még ez Noé egyik legvisszafogottabb filmje. De azért nem kell megijedni, kellően beteg ez is mind vizuálisan, mind forgatókönyvileg. :D

 
BoBamburg   2019. 04. 24.

0

Egy erotikával túlfűtött narkós film. Van rengeteg ilyen, tud még vajon Gaspar Noé mutatni újat a témában? Tud. Habár ehhez kell az is, hogy az ember betudja fogadni az ilyen jellegű filmeket. Én nagyon szeretem a rendező eddigi munkáit, és szerencsé... több»

 
Milanman   2019. 05. 06.

0
Egyedi darabokra fogékonyaknak

Gaspar Noé az egyik legegyedibb kortárs filmes alkotó. A hagyományos, lineáris narratívát gyakran felrúgó szerkezet, forradalmi kamerahasználat, vibráló színek, effektek, valamint a néző befogadóképességének határait súroló, vagy helyenként azon is t... teljes kritika»

 
SuperBoi   2019. 04. 12.

0

Na, hát erre igazán nem számítottam. Elképesztő sodrású és meghökkentő film, bár Gaspar Noétól nem is igazán számította másra. Érezhetően nem a megbotránykoztatás vagy a puszta hatáskeltés volt a cél, hanem egy igazi érzéki filmet készíteni. Mindenképpen érdemes megnézni, szinte kötelező darabnak mondanám!

 
Nik   2019. 07. 08.

0

Ez a film egy komplett látomásszerű hallucináció, a filmes nyelvezet elég egyedi kitágítása, bár nem mondom, hogy nem láttunk még hasonlót. Mindenesetre megvannak a maga erős pontjai, de az is biztos, hogy csak egy relatíve szűk réteget fog tudni teljes mértékben szórakoztatni.

 
gabcajz   2019. 04. 04.

0

Gaspar Noétól nem számítottam másra, mint amit ez a film nyújtott, de azért óvatosan minden újoncot óva intenék a rendezőtől, mert lehet, hogy nem azt fogják kapni, amit vártak. Az egész film egy öncélúnak is nevezhető hallucináció, amibe úgy érzem, ... több»

 
Pinky86   2019. 04. 11.

0

Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ezt egyáltalán nem tudtam felfejteni, hogy egyáltalán miről is akar lényegében szólni a film. Bár a képi világa valahogy mégis lenyűgözött valahol és az alakítások is nagyon odaszegeztek a székhez.

A film összbevétele 804 112 dollár volt (imdb.com).

 

A filmhez csupán egy 5 oldalas forgatókönyv készült.

(hp)
 

Az Eksztázis forgatása mindössze 15 napot vett igénybe.

(hp)
 

A film első jelenetét, melyben nincs vágás, több mint egy tucat alkalommal forgatták le.

(hp)
 

Gaspar Noé elmondása szerint az Eksztázis afféle reprezentációja az álmainak és a rémálmainak.

(hp)
 

A filmet írása, forgatása és vágása együtt mindössze 4 hónapot vett igénybe. A nagy sietségre azért volt szükség, hogy az alkotók be tudják mutatni az Eksztázist a cannes-i filmfesztiválon.

(hp)
 
Újabb megrázó moziélmény a test, a tudat és a tudattalan mélységeiről a kultikus francia rendezőtől. több»
 
Zavarba ejtő, nehezen emészthető, mégis jólesően kimerítő élmény – egyszóval semmi máshoz nem fogható. több»
 
Korábbi filmjeihez képest az Eksztázis egy sokkal letisztultabb és egyszerűbb alkotás, Gaspar Noé pedig keretek között mintha még jobban működne. több»