Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Eksztázis
 
Hakker   2019. 02. 24.

Nagyon érdekes film. Gasapar Noe egy rendkivül tehetséges rendező. A leírásban szerepel a horror kategória is. A filmnek semmi köze az említett műfajhoz. Csak szimplán dráma. A film képvilága az zseniális, a törtépnet kicsit töredező, de ennél a filmnél, az annyira nem is fontos.

 
BoBamburg   2019. 04. 24.

Egy erotikával túlfűtött narkós film. Van rengeteg ilyen, tud még vajon Gaspar Noé mutatni újat a témában? Tud. Habár ehhez kell az is, hogy az ember betudja fogadni az ilyen jellegű filmeket. Én nagyon szeretem a rendező eddigi munkáit, és szerencsére alaptalanok voltak a félelmeim, hogy sokadjára már nem tud meglepni. Noé neve garancia a jó minőségre, gyönyörű felvételek és erős színek, f@sza zenék, őrült koreográfiák. A film első fele csak táncolásból, és látszólag semmitmondó beszélgetésekből áll össze. Aztán beüt mindenkinél az LSD, és elszabadul a pokol. Annyira erős és magával ragadó, hogy nem feszült csendben bámultam a képernyőt egészen a végéig.


 
Milanman   2019. 05. 06.
Egyedi darabokra fogékonyaknak

Gaspar Noé az egyik legegyedibb kortárs filmes alkotó. A hagyományos, lineáris narratívát gyakran felrúgó szerkezet, forradalmi kamerahasználat, vibráló színek, effektek, valamint a néző befogadóképességének határait súroló, vagy helyenként azon is túllépő képi- és hangzásvilág jellemzik. Noéra könnyen rá lehetne sütni, hogy öncélú. Korábbi filmjeire is jellemző volt, hogy a mondanivaló aláhúzására egy hangsúlyos jelenetet a végtelenségig túltolt. Ez véleményem szerint nézői befogadás kérdése. Az "Eksztázis" során is biztosan lesznek, akik számára a film már a "túl sok" kategóriába esik és olyanok is, mint pl. én, akik, ismerve a rendező eddigi munkáit, sejtik mire számítsanak, és a végeredm... több»

 
SuperBoi   2019. 04. 12.

Na, hát erre igazán nem számítottam. Elképesztő sodrású és meghökkentő film, bár Gaspar Noétól nem is igazán számította másra. Érezhetően nem a megbotránykoztatás vagy a puszta hatáskeltés volt a cél, hanem egy igazi érzéki filmet készíteni. Mindenképpen érdemes megnézni, szinte kötelező darabnak mondanám!

 
ordas   2019. 04. 11.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ezt egyáltalán nem tudtam felfejteni, hogy egyáltalán miről is akar lényegében szólni a film. Bár a képi világa valahogy mégis lenyűgözött valahol és az alakítások is nagyon odaszegeztek a székhez.

Sofia Boutella
 
Újabb megrázó moziélmény a test, a tudat és a tudattalan mélységeiről a kultikus francia rendezőtől. több»
 
De nem csak technikailag, hanem pszichológiájában is rendkívül figyelemreméltó Noé alkotása. Roppant megragadó, ahogy bemutatja a csoportlélektant, a csordaszellemet, hogy hogyan változik meg gyökeresen az emberi viselkedés egy vélt vagy valós bonyodalom során. több»
 
Korábbi filmjeihez képest az Eksztázis egy sokkal letisztultabb és egyszerűbb alkotás, Gaspar Noé pedig keretek között mintha még jobban működne. több»

A film összbevétele 804 112 dollár volt (imdb.com).

 

A filmhez csupán egy 5 oldalas forgatókönyv készült.

(hp)
 

Az Eksztázis forgatása mindössze 15 napot vett igénybe.

(hp)
 

A film első jelenetét, melyben nincs vágás, több mint egy tucat alkalommal forgatták le.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.