FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseinknek: tibo77Yosihiroszomorú szamurájirongozuAttila G.. Tartsatok velünk legközelebb is!

Több év várakozás után már csak napok kérdése, hogy a mozikba kerüljön a nyár egyik legjobban várt filmje, a Transformers: A fenevadak kora, melyet a pároddal most premier előtt nézhetsz meg. Csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Jövő hét csütörtökön megérkezik a teljes ráncfelvarráson átesett Transformers franchise következő epizódja, melynek premier előtti vetítésére öt páros mozijegy keresi a gazdáját.

A film az ígéretek szerint egyszerre lesz látványos és akciódús, melynek története ezúttal a 90-es évekbe kalauzolja el a nézőket. A filmben a Transzformerek egy új faját, a Maximálokat is megismerhetjük, de a cselekmény további részletei nem ismertek.

Ha Te is szeretnél ott lenni a premier előtti vetítésen, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (június 1., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema Etelében kerül sor 2023. június 6-án (kedd) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!