FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: erahurkaCURICA88Lóri ÁdámcsikGalamb-Szabó ZsoltMarci Gál. Köszönjük, hogy ezúttal is ennyien velünk tartottatok. :)

Jövő héten végre a mozikban a Vérapó. Szeretnéd az elsők között szeretnéd látni az év egyik legőrültebb filmjét, melyben David Harbour bosszúálló Mikulásként akciózik? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

December 1-jén végre a hazai mozikban a Vérapó, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A TÖRTÉNET

Egy csapat zsoldos túszul ejti egy tehetős család tagjait karácsony estéjén. Csakhogy egy valakivel nem számoltak: a Mikulás is épp ott van, és ha egyszer felhúzzák, nem ismer többé kegyelmet. Készülj fel egy szénfekete ünnepi thrillerre.

AZ ALKOTÓK

A film mögött John Wick és a Deadpool mögött álló 87 North összeállt a Náci Zombik-széria rendezőjével és a Sonic, a sündisznó íróival, a főszerepre pedig a Stranger Things sztárját, David Harbout szerződtették. Kell ennél jobb ajánló? 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A JÁTÉKHOZ?

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (november 25., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2022. november 30-án (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

78 Vérapó  (2022)

akció | krimi | thriller | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.07.)

Amikor szenteste egy csapat zsoldos betör egy gazdag család birtokára, és túszul ejti minyannyiukat, egy váratlan ellenféllel találják szembe magukat. A Télapó ugyanis a házban... több»