FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: Crystaldeer, Marci Gál, Kovacsmv, vazso, Dorkateo. Jövő héten végre a mozikban az év egyik legnagyobb szenzációjának szánt Babylon, melynek olyan sztárok alakítják a főszerepeit, mint Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde, Tobey Maguire és Eric Roberts. Szeretnéd Te is az elsők között látni? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Január 19-én végre a hazai mozikban a Babylon, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

Az Oscar-díjas Damien Chazelle új filmje az 1920-as évek Los Angelesébe kalauzolja el a nézőket, a féktelen dekadencia és züllöttség korszakába Hollywoodban.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (január 13., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2023. január 18-án 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

63 Babylon  (2022)

dráma | történelmi | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.06.)

Damien Chazelle legújabb alkotása, amely az első hangosfilmek megjelenésének pezsgő korszakát tárja fel. Ez az az időszak, amely alapjaiban változtatta meg a teljes filmipart.... több»