Játssz és NYERJ páros mozijegyet Guy Ritchie új filmjére, az Úriemberekre!

Csütörtöktől a hazia mozikban Guy Ritchie (Blöff, Sherlock Holmes) új gengszterfilmje, az Úriemberek, melyhez a direktor parádés szereplőgárdát válogatott össze. Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni a filmet, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából egy páros mozijegy keresi a gazdáját.

Matthew McConaugheyColin FarrellHugh Grant és Charlie Hunnam főszereplésével érkezik a mozikba Guy Ritchie új filmje, az Úriemberek, mellyel az ikonikus rendező visszatér ahhoz a műfajhoz, melynek kezdeti hatalmas sikereit köszönheti.

Az Úriemberek főhőse Mickey Pearson, London legrettegettebb drogdílere. Amikor úgy határoz, hogy kiszáll az üzletből, jelentkezők egész sora próbál lecsapni a jól menő drogbizniszre. Ekkor azonban kiderül, hogy komoly elvárásokat támaszt utódjával szemben, jellemtelen kereskedőkkel nem hajlandó egyezkedni, az pedig szóba sem jöhet, hogy ilyen alakok vegyék át az irányítást az általa kiépített drogbirodalom felett.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2020. január 27.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Sok szerencsét kívánunk!