Jeff Bridges helyzetjelentést adott állapotáról

A 2020-as év úgy vonul be a történelembe, mint az utóbbi száz év egyik legrosszabb éve. Szinte minden hétre jutott valami szörnyűség, nem elég a világjárvány, de természeti katasztrófák sújtották az embereket, és számos híresség is itt hagyott minket. A rossz hírek során néhány hónappal ezelőtt Jeff Bridges is gyarapította, amikor bejelentette, rákot diagnosztizáltak nála.

A színészt limfómával, vagyis a nyirokrendszeri daganattal diagnosztizálták, de már ennek nyilvánosságra hozatalakor is a rá jellemző pozitivitással kezelte az ügyet. Azóta eltelt bő két hónap, Jeff Bridges pedig helyzetjelentést adott arról, hogy érzi magát most.

Köszöni szépen, nagyszerűen. Ezt a hivatalos oldalán és a Twitter-csatornáján is megosztotta a rajongóival, előbbin egy picit részletesebben persze. Leírta, hogy a kezelések miatt inkább kopaszra borotválta magát, de egyébként minden rendben. Néhány hete töltötte be a 71. életévét, és ha nem is feltétlenül ebből az alkalomból, de magához vette egy kölyökkutyát is, aki a Monty nevet kapta.

A hivatalos oldalán, ahol feltehetően a saját kézírásával olvashatjuk gondolatait, többek közt arról is ír, hogy a zene mennyire fontos. Főleg ezekben az időkben, amikor a vírus miatt a tömeges rendezvényeket, így a koncerteket is betiltották, így az emberek szinte alig hallhatnak élő zenét.

Ezután arról mesél, hogy továbbra is mennyire fontos a jótékonykodás, ő egy gyermekétkeztetési alapítványt támogat. Ezekben a nehéz időkben még fontosabb, hogy odafigyeljünk egymásra és ne hagyjuk, hogy bárki is éhezzen.

Jeff Bridges rendkívül hosszú és tartalmas karriert tudhat maga mögött. Habár most egy jó ideig biztosan nem látjuk majd új filmben, az ünnepek alatt lehetőségünk lehet feleleveníteni néhányat a legismertebb filmjei közül: Tron, avagy a számítógép lázadása, King Kong, A nagy Lebowski, K-PAX - A belső bolygó, de akár a A vasembert is újrázhatjuk.