Jeff Bridges újra magára ölti a Nagy Lebowski ikonikus szerepét (videó)

Jeff Bridges visszatér, mint Lebowski? Ugyan még semmi sem biztos – én ennek több komoly oka is van – a színész Twitterén nemrég egy olyan videót posztolt, amiben ismét a legismerteb b szerepében parádézik egy tömött helyen.

A rövidke videó végén csak egy dátum áll: 2019. 02. 03. Hogy mi van akkor? Természetesen a Super Bowl, az Egyesült Államok egyik legfontosabb eseménye, az idei fociévad döntője. Mivel az az egyik legnézettebb tévéadás, ezért sok nagy cég – a stúdiók is – akkora időzítik legfontosabb és legnagyobb bejelentenivalójukat, illetve különleges és hihetetlen költségvetésű reklámokat készítenek direkt arra a pár másodpercre.

Ezért simán gondolhatjuk azt is, hogy valami hasonló készül, mint a végül egy ausztrál utazási reklámnak bizonyuló Krokodil Dundee-folytatás. Esetleg sörreklám? Vagy Doritos? Netán tekepálya vagy gyorsétterem?

Bridges már többször elmondta, hogy csak akkor érdekelné a film tényleges folytatása, ha Joel Coen és Ethan Coen jelentkezne az ötlettel, de a testvérpár már elégszer nyomatékosította, hogy ebből nem lesz semmi.

Ami viszont épp történik: John Turturro rendezésében készül a The Jesus Rolls című spin-off, amelyben A nagy Lebowski egyik karaktere, Jesus áll a középpontban, és ami a magyarul a Herék, avagy a tojástánc című klasszikus francia kultfilm remake-je lesz. Tehát még az is elképzelhető, hogy a rövidke videó nem egy reklám ízelítője, hanem annak beharangozása, hogy Bridges feltűnik a Going Places-ben. Vagy nem.

De a rejtély megfejtésére már csak egy bő hetet kell várni.