Jeffrey Dahmer apja pert fontolgat a Netflix ellen

Az elmúlt hetekben a fél világ újra feleleveníthette a '90-es évek egyik legnagyobb botrányát, Jeffrey Dahmer történetét. A Netflix ugyanis egy minisorozatban dolgozta fel a kannibalizmussal és más beteg bűncselekmények elkövetésével vádolt férfi történetét. Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori nem is sikerült rosszul, sok elemében rendkívül hitelesen meséli el a tizenhét áldozatot követelő gyilkosságsorozat sztoriját.

A sorozat központi figurája természetesen Jeffrey Dahmer, akit Evan Peters alakít olykor egészen ijesztően. De hozzá hasonlóan sokat szerepel az epizódokban az apját alakító Richard Jenkins is. Lionel Dahmer már a botrány kirobbanásakor is sokat szerepelt a médiában, de most újra reflektorfénybe kerülhet, ugyanis a hírek szerint pert fontolgat a Netflix ellen. Az ok viszont talán meglepő lehet.

A sorozatból kiderült, hogy Jeffrey Dahmert az apja az utolsó pillanatig támogatta és részben magát okolta fia kegyetlen tetteiért. Arról már eddig is hallhattunk, hogy a sorozat mélyen megrázta a korábbi áldozatok hozzátartozóit, de most hozzájuk csatlakozhat Lionel Dahmer is.

A hírek szerint a sorozat megjelenése óta kész idegroncs a most 86 éves férfi, aki az elmúlt években visszavonultan élt egy kis faluban. Most viszont fegyvert vásárolt, mert fél, hogy célponttá válhat. Emellett a jogi képviselőjével jelenleg annak lehetőségét vizsgálják, hogy pert indítsanak a Netflix ellen.

Állításuk szerint ugyanis a streaming szolgáltató nem kereste fel őt a sorozat elkészítésével kapcsolatban, sőt, egyáltalán semmilyen kommunikáció nem volt a felek között. Éppen ezért most kártérítést fontolgatnak, amire minden esélyük meg is lehet.