Jelentjük, elkészült a legjobb Pókember-film valaha

Alig néhány nap múlva érkezik a hazai mozikba az év egyik legjobban várt Marvel filmje, a Pókember 3 - Nincs hazaút, amelyhez már be is futottak az első kritikák.

Jon Watts rendezésének hatalmas elvárásoknak kell megfelelnie, hiszen nem csupán az MCU multiverzumát vezeti majd be, hanme számos korábbi Pókember filmekből ismert karakter is felvonultat. Lássuk is azonban egy kicsit részletesebben, hogy mit gondoltak a filmről a kritikusok a közösségi platformokon.

“A filmnek van eleje, közepe és vége, én pedig nagyon szeretem, ha ez a három elem megtalálható egy történetben. Tom Holland és Zendaya rendkívül hitelesek, a speciális effektusok nagyon élethűek. Nagyon tetszettek az akciók, remekül szórakoztam” - írja a Varietytől Clayton Davis a Twitteren.

“Bátran állíthatom, hogy a Nincs hazaút a legjobb élőszereplős Pókember film, ami valaha készült. Érzelmes befejezése a trilógiának, méltó tisztelgés a korábbi Pókember filmek előtt. Egyszerre vicces és szívszorító. Imádtam minden percét” - írja a Fandangotól Erik Davis.

“Könnyeket fogsz hullatni a boldogságtól és a bánattól egyaránt. Bár a közepe egy kissé nehézkessé válik a sok szereplőtől, a harmadik felvonás azonban a továbbiakban nagyon dinamikussá is válik. Szórakoztató és erőteljes” - írja a Gizmodo szerzője, Germain Lussier.

A Nincs hazaút tehát december 16-án érkezik a hazai mozikba, lentebb pedig megtaláltok még néhány reakciót a filmről.