A Netflix legújabb sikersorozata a Wednesday máris némi visszatetszést váltott ki, miután a főszerepet alakító Jenna Ortega egy korábbi interjúban bevallotta, hogy koronavírus-fertőzésen esett át egy kulcsfontosságú jelenet felvétele közben.

2022.12.06   olvasottság: 36154x   szerző: csd  

Történetesen arról a jelenetről van szó, amelyben a Wednesday az iskolai bálban egy igencsak sajátos, de annál emlékezetesebb táncot ad elő a The Cramps Goo Goo Muck című dalára. A színésznő elmondta, hogy a táncot saját maga koreografálta, ám azt is elárulta, hogy a betegsége miatt nem volt könnyű a jelenet leforgatása.

“Körülbelül egy héttel korábban kaptam meg, és csak húztam, amit csak tudtam... őrület, mert ez volt az első napom a COVID-dal, szóval borzalmas volt forgatni. Úgy éreztem, mintha elütött volna egy autó, és mintha egy kis kobold elszabadult volna a torkomban, és a nyelőcsövem falát kapargatná. A felvételek között gyógyszert adtak nekem, mert vártuk a pozitív eredményt” - mondta Jenna Ortega. 

Az MGM nemrégiben azt is megerősítette, hogy a produkciós cég szigorú szabályokat fektetett le a stáb biztonsága érdekében, így amikor a színésznő tesztje pozitív lett, azonnal elvitték őt a forgatásról. Mindezek ellenére többen kiakadtak a közösségi médiában, mindezt ugyanis veszélyesnek és etikátlannak is találták.

87 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»