Jenna Ortega a Beetlejuice - Kísértethistória folytatásában? Újra a Tim Burtonnel dolgozhat a Wednesday sztárja a Beetlejuice 2-n.

A Beetlejuice 2 jelenleg is készül, a rendezői széket várhatóan újra Tim Burton foglalja el, Michael Keaton pedig visszatér a közkedvelt karakter szerepében.

Jenna Ortega nemrég együtt dolgozott Burtonnel a Netflix sikersorozatán, a Wednesdayen, melyből be is rendelték a második évadot.

"Elég őrült élmény volt" - mondta Jenna a THR-nek a Burtonnel való közös munkáról. "Elég szerencsés voltam, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy egy ikonikus rendezővel dolgozhassak, aki történetesen az egyik legkedvesebb rendező, akivel valaha dolgoztam, és egyben olyan, aki mindenki másnál jobban ügyel a részletekre."

De vajon kit fog Jenna játszani, ha aláírja a szerződést? A Hollywood Reporter szerint Jenna tárgyalásban van Lydia Deetz lányának szerepéről, akit az első filmben Winona Ryder alakított.

A Beetlejuice néhány hét múlva ünnepli a premierjének 35. évfordulóját!

Ortega (galériánkban) új filmje, a Sikoly VI. már a mozikban.

67 Sikoly VI.  (2023)

horror | misztikus | thriller

Samnek (Melissa Barrera), Tarának (Jenna Ortega), Mindynek (Jasmin Savoy Brown) és Chadnek (Mason Gooding) elege van mindenből. Miután túlélték Ghostface utolsó mészárlását... több»