Jennifer Aniston és Justin Theroux válikA kép forrása: https://www.vanityfair.com/hollywood/2015/10/jennifer-aniston-justin-theroux-wedding

Két és fél év házasság (és hét év együtt töltött idő) után válik Jennifer Aniston és Justin Theroux, akik nemrég közleményt adtak ki döntésükről. A nyilatkozatot azzal indokolták, hogy meg akarják előzni a találgatásokat és pletykákat, és szeretnék tisztázni, hogy nincs köztük harag, békében és barátságban válnak el egymástól.

A színész és a színésznő eleve sok időt töltött egymástól távol, ami egyrészt a munkának volt köszönhető, másrészt eltérő életritmusuknak. Theroux gyakran töltött időt egyedül New Yorkban, mg Aniston Los Angelesben.

A pár először a Trópusi vihar forgatásán találkozott 2008-ban, de csak 2011-ben kezdtek el randizni. 2015-ben, hirtelen és titokban kötöttek házasságot. Kapcsolatuk kihűléséről azóta keringtek pletykák amióta a színésznő Theroux nélkül ünnepelte 49. születésnapját barátnői társaságában.

A rajongók nagy bánatuknak adnak hangot a közösségi média-felületeken, mert a sztárpár tagjai külön-külön és együtt is nagy népszerűségnek örvendtek.