Egyik első interjúját adta Jennifer Lawrence, mióta 2022 februárjában életet adott első gyermekének. 

Lawrence, aki a Vogue októberi címlapján lesz látható az interjúban beszélt az anyaságról, és hogy milyen változást hozott ez az életébe.

A színésznő egy fiúnak adott életet, akit férjével, Cooke Maroney-val Cy-ra kereszteltek Cy Twombly háború utáni amerikai festőművész után, aki Maroney egyik kedvenc művésze.

"A szülés utáni reggelen úgy éreztem, mintha az egész életem újrakezdődött volna. Mintha most lenne életem első napja. Csak bámultam. Annyira szerelmes voltam. Beleszerettem minden csecsemőbe mindenhol. Az újszülöttek egyszerűen annyira csodálatosak. Ők azok a rózsaszín, duzzadt, törékeny kis túlélők. Most már minden csecsemőt szeretek. Most már hallok egy síró csecsemőt egy étteremben, és azt mondom: "Awwww, drágaságom.... A szívem olyan mértékben kitágult, amiről nem is tudtam" - mondta az anyaságról a színésznő.

Lawrence, akit legutóbb a Ne nézz fel! című Netflix-szatírában láthattunk a közelmúltban a meztelen képeinek kiszivárgása okozta traumáról is beszélt, amiről itt írtunk bővebben.