Jennifer Lawrence a fehérneműs fotózása után a meztelen képeinek kiszivárgása okozta traumáról is beszélt (fotók)

Hamarosan érkezik a Ne nézz fel!, amelyben Jennifer Lawrence néhány éves kihagyás után visszatér. A fiatal színésznőnek azonban valami egészen mással is sikerült meglepnie a rajongóit.

2021.11.26   olvasottság: 185138x   szerző: csd  

A Vanity Fair magazin közölt a színésznőről néhány igazán ízléses fotót, amelyeken többnyire egy szál fehérneműben látható. Ez a világ ugyan sosem állt távol Az éhezők viadala sztárjától, noha azt is fontos leszögezni, hogy Lawrence mindig meghúzta a határt arra vonatkozóan, milyen fotókat enged magáról megjelentetni.

Néhány évvel ezelőtt azonban az egész világot megdöbbentette, amikor pucér képek láttak napvilágot Lawrence-ről, amelyek egyenesen az ő mobiljáról származtak, 2014-ben ugyanis közel 100 világsztár Apple iCloud fiókjához fértek hozzá illegálisan, az ott található tartalmakat pedig mindenki számára elérhetővé tették.

Számos színész és énekesnő meztelen fotói keringenek a világhálón a mai napig, ez pedig bizony többeknek komoly traumát is okozott. Lawrence-ről az új fotósorozat mellett egy friss interjút is közöl a Vanity Fair hamarosan megjelenő decemberi száma, amelyben többek között arról is beszél, hogy az esemény a mai napig sokkolóan hat rá, mára azonban megtanult együtt élni azzal, hogy kiszivárgott képek bárki számára megtekinthetőek.

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»