Jennifer Lopez ismét bebizonyította, hogy nincs mit takargatnia.

A színésznő az Intimissimi legújabb kollekciójához készült képeken mutatta meg alakját, és mondani se kell, hogy Lopez még mindig dögösen fest. “Amikor helyesnek érzem…akkor semmi más nem számít” - írja a megosztott képek mellett a színésznő, amelyekről csakugyan sugárzik a vitalitás.

Lopez és Ben Affleck egyébként az idén nyáron ünnepelték az elsőéves esküvői évfordulójukat, egy a párhoz közel álló forrás pedig megerősítette a People magazinnak, hogy továbbra is boldog kapcsolatban élnek.

A színésznő nem mellékesen néhány napja azzal keltett nagyobb figyelmet, hogy egy olyan selfie-t osztott meg magáról, amelyen nem visel sminket, így ezzel is arra szerette volna buzdítani a rajongóit, hogy fogadják el önmagukat.

Lopez tehát rendkívül mozgalmas időszakot él át, legutóbb az a Anya című produkcióban volt látható, amely már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

62 Anya  (2023)

akció | thriller

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»