Jessica Chastain a hétvégén Kijevbe utazott, ahol meglátogatta az Okhmatdyt gyermekkórházat, majd találkozott Volodimir Zelenszkij elnökkel.

Zelenszkij a Telegram-fiókján tette közzé a találkozóról készült fotókat: “Jessica Chastain amerikai színésznő Ukrajnában van. Számunkra rendkívül értékesek a híres emberek látogatásai. Ennek köszönhetően a világ még jobban hallja, tudja és megérti az igazságot arról, hogy mi történik az országunkban. Köszönjük a támogatást!”

Zelenszkij legutóbbi beszédében elmondta: “Ukrajna mindent megtesz azért, hogy a világ minden országában és minden közönség előtt, még azok előtt is, akik általában nem követik a politikai életet, megismertessük küzdelmünket és az ukrán szükségleteket. Ma Jessica Chastain amerikai színésznő érkezett Kijevbe. Meglátogatta Okhmatdyt és saját szemével látta az orosz megszállás következményeit Irpinben, a Kijevi területen.”

“A háborúnkról szóló történetét biztosan meghallgatják majd. Fontos humanitárius eseményre készülünk. És hálás vagyok Ukrajna minden külföldi barátjának és mindenkinek, aki segít bővíteni kapcsolatainkat a világban. Mindent megteszünk a győzelemért, mindent megteszünk, hogy megvédjük hazánkat” - tette hozzá Zelenszkij.

Korábban olyan hollywoodi sztárok látogattak Ukrajnába, mint Ben Stiller, Sean Penn, Liev Schreiber és Angelina Jolie.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) által megosztott bejegyzés