2019.03.19   szerző: csd   hozzászólások: 1

Az előző év novemberében érkezett a hazai mozikba a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei, amelyben Harry Potter varázslóvilágának kulcsfigurája Albus Dumlbedore is feltűnt.

J.K. Rowling lerántotta a leplet Dumbledore és Grindelwald viszonyának részleteiről

A karakter fiatalabb énjét nem más, mint Jude Law formálta meg. A film cselekménye továbbá felvetett egy szálat miszerint Dumbledore és nemezise, Grindelwald (Johnny Depp) között szorosabb kapcsolat létezhet.

Maga a szerző, J. K. Rowling leplezett le újabb titkokat mindkét karakterről, amely szerint megerősítette, hogy Dumbledoret és Grindelwaldt tinédzser éveikben érzelmesebb és szorosabb szerelmi viszony fűzte egymáshoz.

A film rendezője, David Yates elmondta, hogy Grindelwald bűntettei két olyan férfi története, akik korábban szerették egymást, de most egymással kell harcolniuk. „Ez egy ízig-vérig 21. századi sztori.”, jegyezte meg a rendező.

Korábban már felvetetődött annak a lehetősége, hogy a történetbe J. K. Rowling jóval korábban belefűzte már a két férfi szerelmi szálát, amelynek megerősítésére hosszasan kellett várniuk a rajongóknak.

családi | fantasy | kaland

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 története 1927-ben veszi majd fel a fonalat, néhány hónappal azt követően, hogy sikerült foglyul ejtenie a sötét varázslót, Gellert... több»