Jó hírünk van, a tervezettnél hamarabb jön a 007 Nincs idő meghalni

Az elmúlt hetekben egyre kevesebb jó hírrel szolgálhattunk az idei premiereket illetően, a legújabb James Bond film azonban az első kivételnek számít.

Bár a stúdiók továbbra is igyekeznek a legmegfelelőbb pillanatban megjelentetni az év legjobban várt filmjeit, a Nincs idő meghalni bemutatójára viszont csaknem másfél héttel korábban kerül majd sor. A tervezett november 25-e helyett ugyanis november 12-én debütál a film.

Gyakorlatilag ez az első olyan hír, amikor egy nagy várományos premierjét nem halasztják későbbre, hanem előre hozzák. A stúdió mindezt a film hivatalos Twitter profilján tette közzé néhány izgalmas jelnetfotóval együtt.

Persze továbbra sincs minden kőbe vésve, így jó eséllyel további korábbra hozott premierdátumokra is számíthatunk, bár érthető módon a nagyobb stúdiók igyekeznek minél megfelelőbb időpontokat találni a bemutatókra.

A Nincs idő meghalniban Daniel Craig utolsó alkalommal bújik a 007-es ügynök bőrébe, a film továbbá parádés szereposztással érkezik, hiszen Léa Seydoux, Ana de Armas, Rami Malek és Christoph Waltz is jelen vannak a produkcióban.