81 Jó srácok  (2019)

Már csak napok kérdése, és a hazai mozikban Gene Stupnitsky fergetegesnek ígérkező vígjátéka, a Jó srácok, melyet most premier előtt nézhetsz meg!

A történet főszereplője egy kamasz srác, Max, aki első csókbulijára hivatalos, azonban a fiú még sosem csókolózott, ezért barátaival, Thorral és Lucasszal egy tervet eszelnek ki: Max ellopja apja drónját, hogy azzal kémkedjenek a szomszédban smároló pár után. Azonban a terv visszájára sül el, a drón elromlik, a srácok pedig mindent elkövetnek, hogy még időben kicserélhessék az eszközt. Ami ez után következi, azt egész életükben nem fogják elfelejteni.

Ha Te is szeretnél ott lenni a  Will Forte, Jacob TremblayMolly Gordon és Chance Hurstfield nevével fémjelzett korhatáros vígjáték exkluzív premier előtti vetítésén, nincs más dolgod, mint a játékot meghirdető facebook posztban (katt ide) megírni, kivel mennél el a vetítésre. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

A Jó srácok premier előtti vetítésére augusztus 14-én 19:00 órától kerül sor a budapesti Cinema City Allee-ben. A játék határideje 2019. augusztus 10. éjfél. Sok szerencsét kívánunk!