John Cena, Tom Holland és Emma Thompson is csatlakozott Robert Downey Jr. új filmjéhez – és ez nem a teljes lista

Nem sokkal azután, hogy a Universal megszerezte a Doctor Doolittle filmes jogait, a stúdió be is jelentette, hogy a film rebootolásán gondolkodik.

A gyerekkönyv-sorozatot először 1967-ben filmesítették meg (Doktor Doolittle), ezt évtizedekkel később, 1998-ban követte az Eddie Murphy-féle változat – a Dr. Dolittle pedig két folytatást is megélt.

A Universal új filmje, amely a Dolittle munkacímet viseli, a tervek szerint 2019 áprilisában kerül majd a mozikba. A kamera egyik végén olyan név áll, ami garancia a sikerre: az Oscar-díjas Stephen Gaghan, míg a másik felén szintén egy ikonikus figura kapta a főszerepet: Robert Downey Jr..

A stáb többi tagjáról eddig nem nagyon lehetett sokat tudni, ám a színész nemrég Twitterére posztolt egy olyan képet, amitől a fél filmes világ összeszaladt. Az új Doctor Doolittle társai között ugyanis olyan nevek kaptak helyet, mint Ralph FiennesEmma ThompsonMarion CotillardSelena GomezTom HollandOctavia SpencerJohn Cena és Rami Malek – akik mind-mind különböző állatokként tűnnek majd fel a filmben.

A nemrég még egy kicsit fanyalgó közönség – vagyis azok a hangok, akik az újraforgatás miatt panaszkodtak azzal érvelve, hogy az Eddie Murphy-féle film túlságosan szép emlékeket hagyott bennük, és nem szeretnék, hogy az új film ezt elrontsa – most talán megnyugodhat: a változatos szereposztás biztosíthatja azt, hogy a film tele legyen komédiával és mély érzelmekkel is.

Míg ez előző film inkább egy családi vígjáték volt, az új változat sokkal inkább tűnik egy kalandos történetnek, amelyben biztos, hogy a doktor nem ül majd otthon a babérjain. Bár a filmre még közel egy évet kel várnunk, az biztos, hogy ezután a hír után többen fogják majd várni – annak ellenére, hogy a történetről és a film egyéb részleteiről még nem derült ki semmi.