Johnny Depp kábítószert adott a tinédzser lányának, vallotta Amber Heard

Tovább folytatódik az április 11-én, vagyis lassan egy hónapja indult tárgyalás Johnny Depp és Amber Heard ügyében. Előbbi 50 millió dollárra perelte be volt feleségét, amiért az rágalmazásával tönkretette a színészi karrierjét. A tárgyalás első felében Johnny Depp ügyvédei sorakoztatták fel tanúikat és bizonyítékaikat, most pedig Amber Heard képviselői tesznek ugyanígy. És közben a színésznő is egyre durvább dolgokat állít volt férjéről.

Az egyik ilyen állítása szerint Johnny Depp 2013 környékén drogot adott a saját akkor alig 14 éves lányának, Lily-Rose Melody Deppnek. A színésznő elmondta, hogy ekkor még alig ismerte a férfi gyermekeit, de amikor látta, hogy mi történik, úgy érezte, neki kell megvédenie a kislányt. Azt is hozzátette, hogy megérti, hogy ezzel magára haragította a férjét.

Érdekesség, hogy Johnny Depp 2020-ban zajlott The Sun magazin elleni perében szintén téma volt ez. És a színész ott egészen őszintén vallott a témában. Elmondta, hogy mikor leült lányával a drogokról beszélni, azt kérte tőle, hogy ha egy buliban bárki füves cigarettával kínálja őt, vegye el és azonnal adja tovább a következő embernek.

Arra is megkérte, hogy amikor úgy érzi, készen áll a kipróbálására, akkor neki szóljon, mert nem szeretné, ha olyanokkal esne át az első alkalmon, akiket nem ismer vagy olyasmit próbálna ki, amit nem ismer. Mindezt azért tette, mert úgy érezte, ezzel felelősséggel megvédte a gyermekét, de elfogadja, ha bárki más másképp gondolná.