Johnny Deppet és a nővérét fizikailag bántalmazta az édesanyjuk, derült ki a bírósági tárgyaláson

Johnny Depp nővére, Christi Dembrowski kedden a bíróságon vallomást tett arról, hogy édesanyjuk, Betty Sue Palmer bántalmazta őket gyerekkorukban.

“Elfutottunk és elbújtunk. Megütött minket. Dobált dolgokat" - emlékezett vissza Dembrowski, amikor látta, hogy az édesanyja bántalmazza az apjukat. Amikor felmerült a kérdés, hogy Depp visszaütött-e valaha is az anyjának, amikor az bántalmazó volt velük szemben, Dembrowski csupán annyit felelt: "Soha nem ment el ilyen messzire".

“Johnny és én úgy döntöttünk, hogy amint elkerülünk a családunktól, és amint saját otthonunk lett, soha, de soha nem fogunk semmi olyat tenni, ami bármilyen módon hasonlít a gyerekkorunkhoz. Mindent másképp fogjuk csinálni” - mondta vallomásában Christi Dembrowski.

Depp nővére azt is elmondta, hogy édesanyjuk az évek folyamán “megenyhül”t. Betty Sue Palmer 2016. május 20-án hunyt el 81 éves korában, néhány nappal azelőtt, hogy Amber Heard benyújtotta volna a válókeresetet. A színésznő távolságtartási végzést kért Deppre családon belül elkövetett erőszak vádjával. 

Johnny Depp 2019. márciusában nyújtotta be a keresetet volt feleségével szemben rágalmazás miatt, a per a napokban vette kezdetét, miután azt a koronavírus-járvány miatt elhalasztották.