Britney Spears elég nagy felháborodást váltott ki a közösségi médiában, miután megosztott egy idézetet Johnny Depptől, aki nemrég nyert rágalmazási pert volt felesége, Amber Hearddel szemben.

Az énekesnő augusztus 5-én, pénteken osztotta meg Instagramján a Depptől származó idézetet: “Az nem azért emberek sírnak, mert gyengék. Hanem azért, mert túl sokáig kellett erősnek lenniük.” A bejegyzéshez pedig rövid időn belül számos negatív hangvételű reakció érkezett.

“Miért posztolsz egy olyan mondatot, ami egy feleségverőtől származik” - olvasható az egyik hozzászólásban.

Ugyanakkor többen védelmükbe vették Deppet és Britney-t, sokak szerint ugyanis az énekesnő a saját oldalát azt posztol, amit csak akar.

“Igazságot Britney-nek és igazságot Johnny Deppnek! Ne törődjetek a támadásokkal és az Amber-rajongókkal. Nem látják az igazságot” - olvasható egy további kommentben.

“Minden joga megvan ahhoz, hogy azt posztoljon, amit akar. Ha valakinek nem tetszik. Akkor csak törölje a követést és lépjen tovább. Neked is jogod van idézni, amit akarsz” - írta egy másik hozzászóló.

Britney Spear ügyvédje egy új bírósági beadványban felfedte, hogy az apja, Jamie Spears nemrégiben megpróbálta nyilvánosságra hozni az összes bizalmas orvosi adatát, mindezt saját állítása szerint azért, hogy “bosszút álljon”.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés