Joker is önálló filmet kaphat

Múlt héten jött a hír, hogy Harley Quinn önálló filmet kaphat, máris újabb spinoffok lehetősége merült fel.

Bár az Öngyilkos osztag premierjére még augusztusig várni kell, az előzetes információk – melyek természetesen a marketing részét képezik – szerint David Ayer rendező igen erős anti-Bosszúállók filmet rakott össze, mely több karakternek is megnyithatja az utat az önálló film felé.

A voltaképpen biztosra vehető, hogy a  Margot Robbie által alakított Harley Quinn saját egész estés produkcióban térhet vissza a vászonra, azonban a legújabb információk szerint erre a sorsa juthat Jai Courtney Bumerángja, és Jared Leto Jokere is, állítja a  We Got This Covered forrása. Kétségkívül ez utóbbi tartja a legnagyobb lázban a rajongókat.

Ugyan a hivatalos bejelentés mindezidáig nem történt meg, de az Öngyilkos osztag sikere esetén  a Warner részéről tökéletesen logikus döntés lenne, ha a legnépszerűbb karakterek irányába bővítené a DC-filmes univerzumát.

Az Suicide Squad - Öngyilkos osztag augusztus 5-én debütál a hazai mozikban. 

akció | fantasy | kaland

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek életveszélyes... több»