Joker: Joaquin Phoenix-nél betelt a pohár, kisétált egy interjú közepén

A Joker sztárjának, Joaquin Phoenix-nek kötélből vannak az idegei, de a Telegraph újságírójának kérdése már neki is túl sok volt.

Az Arany Oroszlán díjas Joker főszereplője jelenleg is a film sajtókörútjának állomásait járja, az egyik interjúja azonban kisebb botrányba fulladt.

Joaquin Phoenix a The Telegraphnak adott interjút, amikor az újságíró a film arról, az elmúlt hetekben számtalan alkalommal felmerült aspektusáról kezdte el faggatni, hogy vajon nem járhat-e káros következményekkel az, ahogy a film ábrázolja Arthur Flecket. Az újságíró kérdése elsősorban arra vonatkozik, hogy a mentális betegségekkel küzdő Fleck (aka Joker) a filmben tömeggyilkossá válik a társadalom részéről őt ért megaláztatások hatására, és ez akár inspirációval is szolgálhat a való életben hasonló problémákkal szembesülők számára.

Pohenix jó eséllyel nem először szembesült ezzel a kérdéssel, ezúttal azonban nem akart magyarázkodni, egyszerűen felállt, és otthagyta az újságírót. Miután a Warner PR-osai a színész lelkére beszéltek, a sztár végül visszatért, hogy az eredeti tervek szerint végigülje az interjút.

A Joker október 3-tól látható a mozikban.