A Marvel Studios közelgő filmje, a Marvelek a november 10-i premier során várhatóan 75-80 millió dollárt fog keresni, ami körülbelül 50%-kal kevesebb, mint amit az első Marvel Kapitány film fel tudott mutatni. 

Ez az előrejelzés csökkent a korábbi 90 millió dolláros becsléshez képest. A csökkenés okai között szerepel a sztrájk miatti promóciós tevékenység hiánya, a promóció elmaradása olyan nagy rendezvényeken, mint a San Diegó-i és a New York-i Comic-Con, valamint a film kampányának késői kezdete. 

Emellett úgy tűnik, hogy a közönség körében zavaros a Marvel Kapitány (Brie Larson) és a Marvel-univerzum más karakterei közötti kapcsolat, mint például Kamaláé, akit az Ms. Marvel című Disney+ sorozatban ismerhettünk meg. 

A jelentések szerint a film iránti érdeklődés mértékbe nagyjából olyan, mint a Thor, a Black Adam és a Flash – A Villám esetében volt, de a 35 év alattiak érdeklődését tekintve is elmarad a többi Marvel-címétől. 

A Marvelek november 9-től látható a hazai mozikban.

58 Marvelek  (2023)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»