Végre kiderült, mikor láthatjuk a Bazi nagy görög lagzi 3-at.

A Focus Features 2023. szeptember 8-ra tűzte ki a Bazi nagy görög lagzi 3 premierjét. 

A filmet Nia Vardalos (galériánkban) írta és rendezte, a főbb szerepekben pedig többek között John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Maria Vacratsis, Andrea Martin, Elias Kacavas, Gia Carides, Joey Fatone és Lainie Kazan is visszatér. 

Elias Kacavas és Melina Kotselou újonnan csatlakozik a családhoz, Tom Hanks, Rita Wilson és Gary Goetzman ismét producerként, Paul Brooks, Scott Niemeyer és Steven Shareshian pedig executive producerként veszi ki a részét a munkálatokból. 

A filmet teljes egészében Görögországban forgatták. A sorozat első filmje, a Bazi nagy görög lagzi 2002-ben került a mozikba, és álomsiker lett, világszerte több mint 368 millió dollárt keresett, és a valaha készült legtöbb bevételt hozó romantikus vígjáték lett. A film kritikai sikert is aratott, Vardalos pedig Oscar-jelölést kapott a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában. A filmet egy rövid életű tévésorozat és egy folytatás követte 2003-ban, illetve 2016-ban.

dráma | romantikus | vígjáték

Toula görög származású, chigacói lány, akinek származása teljesen meghatározza az életét. Görög iskolába járt, a családja görög éttermében dolgozik. Már elmúlt 30... több»