David Harbour (galériánkban) lesz a főszereplője a Sony Pictures és a PlayStation Productions filmadaptációjának, a Gran Turismo-filmnek. Neill Blomkamp (District 9, Chappie) rendezi a produkció Jason Hall és Zach Baylan forgatókönyv alapján.

A film igaz történeten alapul, és egy tizenéves Gran Turismo játékos története, aki játéktudásával megnyert egy sor Nissan-versenyt, hogy valódi profi autóversenyzővé válhasson.

A játék alkotója, Kazunori Yamauchi és Hall látják el a produceri teendőket. A Sony Pictures 2023 augusztus 11-re tűzte ki a premier dátumát.

A Gran Turismo először 1997-ben jelent meg Japánban a Polyphony és az elismert alkotó, Yamauchi által, aki forradalmasította az autóversenyzős játék műfaját azzal, hogy megalkotta az autós szimulátort, amelyet élethű grafikájával és a részletekre való pontos odafigyelésével a legautentikusabbnak tartanak. A 2022. március 4-én jelent meg Polyphony legújabb játéka, a Gran Turismo 7. A franchise játékai annak 1997-es indulása óta több mint 80 millió példányban keltek el világszerte.