Jön A halhatatlan gárda 2, mondjuk, mit kell tudnod róla!

A tavalyi év egyik nagy Netflixes durranása volt A halhatatlan gárda. No, nem azért, mert annyira jól sikerült volna, de így is sokáig az egyik legnézettebb mozi volt a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában. A siker láttán a film készítői és a rajongók számára sem volt kérdéses, hogy jönni fog a folytatás. Mostanáig mindez nem volt hivatalos. De csak mostanáig.

Egyelőre csak nagyon kevés részlet ismert A halhatatlan gárda 2-vel kapcsolatban, de azt a keveset igyekszünk most összeszedni nektek. Ahogy az első rész, úgy a folytatás is Greg Rucka és Leandro Fernandez képregényén alapszik, ám azt egyelőre nem tudni, hogy a történet pontosan miként fog folytatódni.

Azt viszont igen, hogy az eredeti szereplőgárda nagy része vissza fog térni, a főhőst alakító Charlize Theronnal együtt, aki ezúttal is ellátja majd a produceri feladatokat is. A rendezői székben ugyanakkor számíthatunk változásra. Az első filmet rendező Gina Prince-Bythewood ugyanis átadja a helyét, ő csupán producerként felügyeli majd a forgatást.

A helyére pedig a hírek szerint Victoria Mahoney ül majd le, aki többek között a Star Wars filmek second unit rendezője volt korábban, illetve az utóbbi években kifejezetten sorozatok epizódjait rendezte. A forgatás a tervek szerint valamikor 2022-ben zajlik majd, de ezt még pontosítani fogják.

A halhatatlan gárda egy csapat halhatatlan harcosról szól, akik különféle fedett akciókat hajtanak végre világszerte immár évszázadok óta. A céljuk az élet törékeny egyensúlyának fenntartása úgy, hogy végig inkognitóban maradjanak. Viszont van egy szervezet, amely tud a létezésükről és mindent elkövet, hogy elkapja őket, mivel ki akarja deríteni a halhatatlanságuk titkát.

akció | fantasy

Halhatatlannak lenni nem is olyan egyszerű, s ha valaki elég hosszú ideig él, könnyen lehet, hogy szembesül vele, hogy az örök élet sokkal rosszabb a halálnál. Andy (Charlize... több»