Bár a John Wick: 4. felvonás a maga 2 óra 50 perces játékidejével igencsak masszív sztorival szolgál, a franchise rajongóinak azonban van egy jó hírünk, érkezik ugyanis a film rendezői változata.

Chad Stahelski rendező a ComicBookMovie.com-nak adott interjújában beszélt arról, hogy a John Wick-saga lezárása egy epikus változatot kaphat. “Igen, dolgozom a rendezői vágáson, egy hosszab változaton, amit mostanra már majdnem befejeztünk. Körülbelül 10-15 percet adtunk hozzá. A berlini jelenetek nagy részét kivágtuk” - jegyezte meg a rendező.

Stahelski azt elárulta, hogy a történet így egy új karakterrel és még több akcióval bővül. Persze a rendezőnek már csak azon kell izgulnia, hogy a rajongók nehogy kiakadjanak azon, hogy mindezt miért is kellett korábban kivágni.

“Azt gondolom, hogy ezek a jelenetek nagyon színvonalasak. Szeretem az egésznek a koreográfiáját és magukat a karaktereket is. Összességében ezek a jelenetek megváltoztatták a film tempóját. Én pedig nem akartam egy két óra 38 perces filmet, ami lassúnak tűnik. Megúsztuk ezt az időtartamot, mert a film nagyon céltudatosnak tűnt, és nem akartam megzavarni ezt a tempót. És ha egy jelenetnek mennie kell, akkor mennie kell” - tette hozzá Stahelski.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»