Jön a Mission: Impossible 9?

Jövő hónapban újabb adagot kapunk Tom Cruise-tól, aki az életét kockáztatva elképesztő mutatványokat csinál a szórakoztatásunkra a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész filmben.

Az Ethan Hunt-saga hetedik része egy kétrészes történet egyik fele lesz. Míg azonban a két film eredetileg hattyúdalnak tűnt Cruise akcióhősének, Christopher McQuarrie író/rendező azt sugallja, hogy sokkal több benzin van a tankban.

A Fandango munkatársának, Erik Davisnek a tweetje kiemeli, hogy McQuarrie kijelentette, hogy a Leszámolás nem lesz a "sorozat vége", és hogy "már vannak ötleteik arra, hogy mi következik".

Voltak olyan érzések, hogy ez lehet az, ahogy Cruise kiszáll a franchise-ból, hogy átadja azt potenciálisan más karaktereknek, például Rebecca Ferguson Ilsa Faustjának, vagy akár egy teljesen új szereplőnek, mint Hayley Atwell Grace-ének.

Igazából addig nem tudjuk, hogy mit várhatunk ettől a potenciális Mission Impossible 9-től, amíg meg nem nézzük, hogyan ér véget a második rész. Azt sem tudni, hogy Cruise részt vesz-e ebben a feltételezett kilencedik filmben. Legalábbis jó hallani, hogy McQuarrie-nak még mindig megvan a lendülete a folytatáshoz. Valószínűleg többet fogunk megtudni ezekről az "ötletekről", amint további interjúk szondázzák McQuarrie gondolatait a jövőre vonatkozóan. 

A film hivatalos szinopszisa a Paramount Pictures-től:

A Leszámolás első részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és IMF-csapata eddigi legveszélyesebb küldetésükre indul: Hogy felkutassanak egy félelmetes új fegyvert, amely az egész emberiséget fenyegeti, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Mivel a jövő és a világ sorsa forog kockán, és Ethan múltjából származó sötét erők közelednek, halálos versenyfutás kezdődik a Föld körül. Egy titokzatos, mindenható ellenséggel szembeszállva Ethan kénytelen belegondolni, hogy semmi sem számíthat többet a küldetésénél - még azok élete sem, akiket a legjobban szeret.

A Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész  július 12-én kerül a mozikba.