Jön a Nem férek a bőrödbe 2!

Úgy tűnik, hogy a Nem férek a bőrödbe folytatása közel áll ahhoz, hogy zöld utat kapjon - ha még nem kapott volna. Bár Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan újraegyesülését hivatalosan még nem jelentették be.

"Ez meg fog történni" - mondta Curtis - "Anélkül, hogy azt mondanám, hogy bármi is történik hivatalosan, ebben a pillanatban rád nézek, és azt mondom: 'Persze, hogy meg fog történni'. Meg fog történni."

Február 14-én Curtis megosztott egy fotót róla és Lohanról az Instagramon a következő felirattal: "Péntek van. Csak mondom! Freaky fingers crossed!" ( A film eredeti címe: Freaky Friday - a szerk.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis) által megosztott bejegyzés

Lohan keresztbe tett ujjakat ábrázoló emojikkal, egy mosolygós arccal, szívszemekkel és két feltartott kézzel kommentálta a posztot.

A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című film Los Angeles-i premierjén Curtis elmondta: "Nincs kitűzött dátum, de beszélgetünk. Az emberek beszélgetnek. A megfelelő emberek beszélnek..." - így folytatta - "Egy hét múlva 64 éves leszek, Lindsay pedig 36... [A folytatás] olyan gyönyörűen kínálja magát, Mindketten elkötelezettek vagyunk mellette, és nem a miénk. A Disney-nek kell megcsinálnia, és szerintem érdekli őket, és beszélgetünk."

Közben Diego Luna majdnem könnyekig meghatódott a vörös szőnyegen, amikor 12 éves lányát, Fionát, aki nagy Nm férek a bőrödbe rajongó, bemutatták Curtisnek.

"Mindjárt elsírom magam" - mondta az Andor sztárja, miközben nézte, ahogy Curtis megöleli Fionát.

Curtis Fiona fülébe súgott.

"Épp most mondtam neki, hogy elmehet a Nem férek a bőrödbe 2. premierjére, és elmondtam neki egy titkot, amit senki sem tud" - mondta Curtis -"Ő az egyetlen a világon, aki tudja, amit most mondtam neki."