A Disney visszahozza nekünk Genoviát egy harmadik Neveletlen hercegnő filmben.

Bár egyelőre nem tudni, hogy Anne Hathaway is visszatér-e majd a folytatásban, a színésznő mindenesetre korábban már megjegyezte, hogy szívesen visszatérne az ikonikus szerepében Julie Andrews mellett.

“Több mint szórakoztatónak tartanám, nagyon is vágyom rá. Ha van rá mód, hogy Julie Andrews-t is bevonjuk, szerintem működhet” - mondta a színésznő az Entertainment Tonightnak. 

A Neveletlen hercegnő forgatókönyvét egyébként az a Aadrita Mukerji fejleszti, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Reacher és a Supergirl. A Garry Marshall rendezésében készült első filmet meglehetősen elmarasztalták a kritikusok, noha végül 165 millió dolláros bevételt termelt.

2004-ben jelent meg a folytatás, az Eljegyzés a kastélyban, amely végül 135 millió dollárt hozott a konyhára. Bővebb hivatalos információ viszont egyelőre nem jelent meg a harmadik résszel kapcsolatban.

családi | romantikus | vígjáték

A kissé furcsa természetű, ábrándos Mia (Anne Hathaway) csupán tizenöt éves, amikor megtudja, hogy ő Genovia trónörököse. Nagyanyja látogatást tesz nála San Franciscóban, s... több»