Jön az élőszereplős Popeye-film a Maffiózók írójától, mondjuk a részleteket

Popeye, a legendás tengerész visszatér a mozivászonra.

A karakter még 1929-ben debütált a Thimble Theatre című képregényfolyamban, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy egy új élőszereplős mozifilmben térhet vissza. Ugyanakkor nem ez az első alkalom, hogy a népszerű hős saját filmet kap, hiszen korábban Robert Altman készített egy élőszereplős produkciót, amelynek címszerepében nem más, mint Robin Williams látható, az 1980-ban megjelent Popeye további főszerepében pedig többek között Shelley Duvall, Dennis Franz és Linda Hunt is felbukkan.

A Paramount annak idején 20 millió dollárból hozta össze Altman rendezését, amely végül 60 millió dollárt kalapozott össze. 

A jelenleg Chernin Entertainment és a King Features fejlesztése alatt álló projekthez Michael Caleót szerződtették forgatókönyvíróként, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Szexi dög és a Maffiózók. Bővebb hivatalos információ ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a jövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről, a Variety magazin mindenesetre úgy tudja, hogy a producerek jelenleg egy partnerstúdió szerződtetésén dolgoznak.

77 Popeye  (1980)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

Popeye, a tengerész és barátainak kalandjai a tengerparti Sweethaven városában. több»