Jön az új 'Elvis-film', itt a Priscilla előzetese

Megérkezett a Sofia Coppola rendezésében készülő Priscilla előzetese.

A Priscilla Presley 1985-ben megjelent Elvis and Me (Elvis és Én) memoárja alapján készült film ezúttal a rock 'n roll királyának életét egy másik oldalról mutatja be. Baz Luhrmann tavaly megjelent Elvis című filmje hatalmas sikert aratott, Coppola rendezése ezúttal mintha ennek a történetnek egy másik oldalát kívánná megmutatni.

Mindemellett a rendező több régi munkatársával működik majd együtt az A24 égisze alatt készülő produkciónál, a fedélzeten ugyanis ott van Philippe Le Sourd operatőr, Stacey Battat jelmeztervező, Sarah Flack vágó és Tamara Deverell produkciós tervező.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a film főszerepeiben Jacob Elordi, Cailee Spaeny, Luke Humphrey, Kamilla Kowal, Jorja Cadence, Josette Halpert és Emily Mitchell lesznek láthatók.

62 Priscilla  (2023)

dráma | életrajzi | zenés

Amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy partin találkozik Elvis Presley-vel, a férfi, aki máris egy meteorszerű rock 'n' roll szupersztár, a privát pillanatokban... több»