Jönnek az új Gyűrűk Ura-filmek!

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav a csütörtöki eredménybeszámolóján bejelentette, hogy a stúdió újonnan beiktatott vezetői, Mike De Luca és Pam Abdy megállapodtak az újabb Gyűrűk Ura-filmekről, amelyek J.R.R. Tolkien könyvei alapján készülnek majd.

A projektek a New Line Cinema égisze alatt készülnek majd, és bár egyelőre nem merültek fel nevek a produkciókkal kapcsolatban, a korábbi Gyűrűk Ura-filmek fő munkatársai, Fran Walsh és Philippa Boyens azt mondták, hogy a Warner Bros. és az Embracer folyamatosan tájékoztatja majd a nyilvánosságot az előkészületekkel kapcsolatban.

“Alig várjuk, hogy tovább beszélhessünk velük, hogy meghallgassuk a franchise-ra vonatkozó elképzeléseiket” - nyilatkozták közösen Peter Jackson, Walsh és Boyens, amelyet a Variety magazin adott közre.

“A Middle-earth Enterprises közelmúltbeli felvásárlását követően nagy örömmel vágunk bele ebbe az új közös utazásba a New Line Cinema és a Warner Bros. Pictures cégekkel, hogy új és izgalmas módon hozzuk vissza J.R.R. Tolkien páratlan világát a nagyvászonra. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire nagy becsben tartják ezeket a műveket, és a New Line Cinema és a Warner Bros. Pictures partnereivel együttműködve tervezzük, hogy tisztelgünk a múlt előtt, a jövőbe tekintünk, és ragaszkodunk a legerősebb minőségi és produkciós értékekhez” - jegyezte meg Lee Guinchard, a Freemode vezérigazgatója.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a filmekkel kapcsolatban, a jövőben várhatóan azonban egyre gyakrabban hallunk majd az előkészületekről.

akció | dráma | fantasy | kaland | road movie

Zsákos Bilbó, az öreg hobbit, Frodónak adja rég őrzött gyűrűjét. Az ékszerről azonban kiderül, hogy az az Egy Gyűrű, mely valaha a sötét nagyúré, Szauroné volt, aki... több»