Jövőre forog a Trainspotting 2

Úgy tűnik, a rajongóknak már nem kell sokat várniuk a kultikus Trainspotting folytatására.

Jövőre, pontosan húsz évvel a Trainspotting bemutatása után végre megkezdődhetnek a folytatás forgatási munkálatai, árulta el a legújabb filmje, a Michael Fassbender főszereplésével forgatott Steve Jobs kapcsán a The Hollywood Reporter-nek  adott interjújában a rendező, Danny Boyle.

Az  eredeti stáb maradéktalanul visszatér a második részre, azonban mivel többen is valamely tévésorozatban játszanak (Jonny Lee Miller - Sherlock és Watson, Robert Carlyle (Egyszer volt, hol nem volt), elég szűkös lesz a határidő, derült ki az interjúból.

Ewan McGregor, akinek a Trainspotting hozta meg az áttörést a karrierjében, egy korábbi interjújában még arról beszélt, hogy nem akarta elkészíteni a folytatást, de a forgatókönyv elolvasása után azonnal megváltoztatta a véleményét.

Boyle az interjúban kifejtette, hogy a teljes stáb nagyon alaposan áttanulmányozta a szkriptet, mert nem szerettek volna csalódást okozni az első rész rajongóinak. A direktor biztos benne, hogy erős lett a forgatókönyv, mely erős alapot nyújt a produkciónak, és ebben mindenki egyetértett.

A rendező új filmje, a Steve Jobs januárban debütál a hazai mozikban.